You are here

Magična šolja 3 dl - crna

Ukoliko želite magičnu šolju sa slikom, klikni na dugme "Dodati svoju sliku".Zatim tu sliku namestite na željenu poziciju.
Takode možete da dodate tekst sa željenom bojom,da biste dodali tekst na vašu šolju kliknite i napisite željeni tekst u prozorcic "Dodajte tekst"
Kada ste zadovoljni sa dizajnom vaše šolje kliknite na dugme "Dodajte u korpu".

Magična šolja je crne boje sve dok u nju ne sipate vruču tečnost i tada ona počinje da beli i otkriva dizajn koji ste vi smislil!

Štampu radimo tehnikon sublimacije što nam omogućava da previmo veoma kvalitetnu i dataljnu štampu.Boje na štampi su jasne i čiste.

Ako vam treba šolja sa logom firme ili želite da iznenadite porodicu ili prijatelje sa lepim i korisnim poklonom onda ste na pravom mestu. Solja je idealan poklon zas svaku priliku.
Naš tim će vam izaći u susret sa svakom vašom idejom i pokušaćemo da vašu ideju prenesemo na naše proizvode .Budite jedinstveni.Budite kreativni.

RSD

Šolja  je pogodna i za ručno i mašinsko pranje. Naše šolje su A klase vrhunskog kvaliteta i služiće vas dugo vremena.

Puzzle srce sa slikom se poručuju online i šalju se na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja. Ako imate pitanja, naovite nas na 024/524-418

Ako imate bilo koja pitanja ili imate neku sugestiju slobodno nas kontaktirajte na fotopokloni.rs@gmail.com ili na telefon (024) 524-418 radnim danima od (pon-pet) 08,00 h do 20,00 h