You are here

Dobro došli na www.fotopokloni.rs

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu online prodavnicu www.fotopokloni.rs. U našoj ponudi možete pronaći izradu fotopoklona i izradu fotografija Vaših najlepših trenutaka. Jednostavan dizajn i vrlo laka upotreba, korišćenje i snalaženje će Vam pružiti sigurnu, brzu i preciznu porudžbinu proizvoda koji Vas konkretno interesuju. Istražujte, probajte i naručite odgovarajući poklon samo za Vaše drage osobe.

 

Fotopokloni

Divan je osećaj nekoga usrećiti poklonom a još divniji taj poklon i primiti. Potrudite se da obradujete svoju voljenu osobu ne tako što ćete kupiti "usputni" poklon u prodavnici, trafici i sličnom objektu nego ličnim poklonom koji će izmamiti suzu radosnicu u uglu oka i biti dokaz da je Vaš trud bio mnogo veći time što ste najlepše trenutke ubacili u svakodnevno gledanje ili korišćenje...a evo i kako.

Izaberite najlepše trenutke provedene u životu, uspomene iz mladosti, škole, vojske, savršene momente prvih (i svakih sledećih) fotografija Vaše bebe na majici medvedića sa kojim će da se igra, zabeležene događaje kao što su veridbe, venčanja, krštenja, mature, i ovekovečite ih na šolji koju će Vaša voljena i draga osobo koristiti svaki dan i uživati, kako u kafi,čaju tako i vizuelnom pogledu.

Fotografija zaljubljenog para na zidnom satu koji će simbolizovati vašu ljubav a vaše provedeno i buduće zajedničko vreme izgledati kao da imate svo vreme ovog sveta. Ovo je samo delić naše ponude a ostatak proizvoda možete pogledati ovde

 

Izrada fotografija

Izaberite najlepše momente uslikane Vašim aparatom i izradite fotografije koje će popuniti Vaše albume, spomenare, ramove... Vršimo kvalitetnu izradu fotografija po povoljnim cenama i šaljemo na Vašu kućnu adresu kurirskom službom, od danas do sutra.