You are here

Foto kanvas 30 x 40 cm

 

 

Kvalitet štampe na platnu prvenstveno zavisi od rezolucije digitalne fotografije. Najbolje rezultati postižu se fotografijama visokih rezolucija. Za veći format pošaljite veći fajl :-). Fotografije šaljite u JPEG formatu (to je svakako i format u kome rade digitalni fotoaparati).

RSD

Fotografije štampane na slikarsko platno su hit u svetu. Prikladne su kao slike za stan ili kao originalan poklon, za brzo i povoljno likovno opremanje hotelskih hodnika, predvorja i soba, uređenje kafića i restorana, frizerskih i kozmetičkih salona i poslovnog i prostora.
Sliku možete da izložite sa ili bez rama. Zahvaljujući blind ramu i oslikanim ivicama, dodatno uramljivanje nije neophodno. Ukoliko se ipak odlučite za uramljenu varijantu, posetite bilo koji studio za uramljivanje slika i odaberite ram po želji za Vašu sliku. Ovako izrađene slike predstavljaju izuzetno originalan poklon i sjajan način dekoracije prostora. U ceni je uračunata štampa na slikarskom platnu i pripadajući blind ram debljine 2cm.Naručite portret svog deteta ili divnu fotografiju koju ste snimili na letovanju.Najpre izaberite željenu dimenziju, a zatim sliku sa svog računara.Vodite računa da izaberete sliku veće rezolucije, naročito ako želite naručiti veći format! Isporuka je u roku od maksimalna 2 radna dana.
Ako imate bilo koja pitanja ili imate neku sugestiju slobodno nas kontaktirajte na fotopokloni.rs@gmail.com ili na telefon (024) 524-418 radnim danima od (pon-pet) 08,00 h do 20,00 h